Lelkigyakorlat vezetői: Kovács Ferenc diakónus és Kovácsné Treer Mária mentálhigiénés lelkigondozó

KÜLDETÉSÜNK segíteni mindazok lelki terhén, akik spontán veszítették el kisbabájukat, valamint akik a körülmények hatására rosszul döntöttek: abortuszban érintett anyák, apák, a közreműködő nagyszülők, családtagok, egészségügyi munkatársak.

A meg nem született gyermekeket már nem simogathatjuk meg, de „Őrangyalainkként” szeretettel gondolhatunk rájuk.

Kedves Résztvevőnk! A hétvégi programon megtapasztalhatja Isten végtelen kegyelmét, lelke vigasztalásra lel, tanúságtételt hallhat a gyógyulásról, új családtagok érkezéséről.

Tisztelettel kérjük támogassa munkánkat háttér-imával, illetve – amennyiben teheti – adományával csökkentse a négynapos program utazási, szállás és egyéb költségeit.

Emmánuel Közösség
Számlaszám a CIB banknál:
10702095 18099926 57600008

Következő lelkigyakorlat

2024.02.22-25. Szombathely

Bemutatkozás

Kovácsné Treer Mária, mentálhigiénés lelkigondozó és férje, Kovács Ferenc állandó diakónus hozta létre 2009-ben a Ne félj, nem ítéllek el! – kiút az abortusz okozta fájdalomból – hétvégét.

„NE FÉLJ, NEM ÍTÉLLEK EL!” hétvége – Abortusz utáni lelki gyógyulás
2009 óta az abortusz lelki fájdalmát hordozó nőknek, férfiaknak, az egészségügyben érintetteknek gyógyító, veszteség feldolgozó lelkigyakorlatokat tartunk. Vetélés, magzati halálozás, “lombik” babák elvesztése után gyógyító, speciális gyászukat feldolgozó hétvégére várjuk az érintetteket.

MÁRIA RÁDIÓ – 2010 óta a Mária Rádió „Ne félj, nem ítéllek el!” műsorának szerkesztését és vezetését végezzük. A műsorban az érintettek vallomásai, valamint orvosi, lelkészi, pszichológusi szakvélemények hangzottak el. Segítséget kívánunk adni azoknak, akik a szenvedésüket magukba zárva hordozzák. E műsorunk négyhetente kedden este 9-kor jelentkezik.
https://hangtar.mariaradio.hu/ne_felj_nem_itellek_el

Az elvesztett gyermeknek örök helye van a szívünkben: cikk a VAOL hírportálon a szombathelyi „Ne félj, nem ítéllek el!” lelkigyakorlatról

Tanúságtételek

Anyák napján kihúzhatom magam, én is édesanya vagyok
Az 50. lelkigyakorlatos hétvégén a résztvevők vallomásai hangzanak el Mária Rádió 2023. november 14-i, 36 perces műsorában. Meghallgatható a Mária Rádió oldalán.

Az életben nincs visszajátszás, de van gyógyulás!

Eszter az abortuszától, a súlyos betegségek keresztje után derűs lelkületet, hitet, békességet, optimista látást kapott az Istentől.

Ma fehér bottal közlekedik, de boldog feleség és édesanyja gyermekeiknek.

Tanúságtétele a Mária Rádió oldalán meghallgatható.

Tanúságtétel a Ne félj! hétvége ajándékairól

Sebzettsége által adott életet – Tanúságtétel a 2023. november 9-12-i győri lelkigyakorlatról

Elérhetőségek

E-mail: nefeljnemitellekel kukac gmail pont com
Mobil: +36 20 823 2201 (Mária)
https://www.facebook.com/nefeljnemitellekel