Lisszabon 2023 – VIDEÓ

Ha ott voltál, azért, ha nem, akkor azért érdemes megnézni! További linkek:Városmajori fiatalok videójaÉlménybeszámoló a DUNA Tv-n – I.Élménybeszámoló a DUNA Tv-n – II.Élménybeszámoló a DUNA Tv-n – III.

Ima Magyarországért és a békéért

Nem a test és a vér ellen, hanem szellemi hatalmasságok és fejedelemségek ellen küzdünk. Ebben a harcban legfőbb fegyverünk az ima és a böjt. Az Úrral való egység imáját érdemes naponta többször is elimádkozni.

Nyári tábor a közösséggel

Négy nap lelki feltöltődés a fővárosban! Keresel valamit, ami pihentet, megérint, elgondolkodtat? Nem akarsz messzire utazni? Szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni? Szívesen kapcsolódnál egy karizmatikus közösség lelkiségében zajló programhoz? Budapest kertvárosias részében „napközi” lelkigyakorlatos táborba vár az Emmánuel Közösség családokat, egyedülállókat, párokat, fiatal felnőtteket…

A szabad helyekre még lehet jelentkezni!

Készüljünk a Megváltás ünnepére

Minden évben új kihívás a húsvéti készület ideje, a nagyböjt, ki-ki próbál változtatni az életmódján, keressük a csöndet, kerüljük a fölösleges dolgokat. Idén két új lehetőséget ajánlunk figyelmetekbe, két imamódot, amelyek segíthetnek az elmélyülésben.

Gyere velünk Lisszabonba!

Unod a hétköznapokat? Eleged van a szokásos, ismétlődő történésekből, arra vágysz, hogy valami szárnyakat és lelkesedést adjon?

Vegyünk részt együtt az Ifjúsági Világtalálkozón, Portugáliában!