Nyári tábor a közösséggel

Négy nap lelki feltöltődés a fővárosban! Keresel valamit, ami pihentet, megérint, elgondolkodtat? Nem akarsz messzire utazni? Szeretnél hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni? Szívesen kapcsolódnál egy karizmatikus közösség lelkiségében zajló programhoz? Budapest kertvárosias részében „napközi” lelkigyakorlatos táborba vár az Emmánuel Közösség családokat, egyedülállókat, párokat, fiatal felnőtteket…

A szabad helyekre még lehet jelentkezni!

Készüljünk a Megváltás ünnepére

Minden évben új kihívás a húsvéti készület ideje, a nagyböjt, ki-ki próbál változtatni az életmódján, keressük a csöndet, kerüljük a fölösleges dolgokat. Idén két új lehetőséget ajánlunk figyelmetekbe, két imamódot, amelyek segíthetnek az elmélyülésben.

Gyere velünk Lisszabonba!

Unod a hétköznapokat? Eleged van a szokásos, ismétlődő történésekből, arra vágysz, hogy valami szárnyakat és lelkesedést adjon?

Vegyünk részt együtt az Ifjúsági Világtalálkozón, Portugáliában!

Elsővasárnapi misék a Közösséggel

Minden hónap első vasárnapján a Városmajori Jézus Szíve Plébániatemplomban az Emmánuel Közösség zenész-énekes csapata szolgál az esti 1/2 8-as szentmisén, amelyet Fábry Kornél atya mutat be.

Ima a békéért

Folytatódik a közös ima elsőszombatokon, legközelebb 2023. június 3-án 19 órakor, a Budai Várban.

Mijo Barada a Rázós kérdések vendége

Mijo Barada nagyon erőteljes szabadító szolgálattal rendelkezik. Már négyszer volt a Rázós kérdések est vendége, előadásai visszanézhetőek.