Jim Blount atya programjai Budapesten

Jim Blount S.O.L.T. ( Society of Our Lady of the Most Holy Trinity, lásd https://solt.net/ ) atya, a világszerte ismert és nagy hatású előadó, az Országos Lelkipásztori Intézet meghívására ismét hazánkba érkezik és több különböző alkalmat tart május 27-től június 3-ig.

Jim atya, aki  már többedik alkalommal jár itt, úgy gondolja, hogy mai forrongó világunkban Magyarországnak különleges küldetése van.

Az atya, kinek erőteljes üzenete fiatalok tömegeit ragadja meg világszerte,

május 27-én,  Pünkösd szombatján 10-18 óráig a fiatalokhoz szeretne szólni. „A szeretet lángja az öröm lángja” a mottója az ifjúsági találkozónak, amelyre a máriaremetei templomkertben várja a fiatalokat. A remény reális útjait adja át, gyakorlati módon is.

Május 28-ánPünkösd vasárnapján 15 órától a budapesti Gellérthegy víztározójánál kerül sor a „Pünkösd Európa felett” című nagyszabású rendezvényre , szentmisével és a város megáldásával a gyönyörű panorámájú helyszínen.

Május 31-én, szerdán 17 órától kezdődő alkalmon a budapesti józsefvárosi templomban tart prédikációt Jim Blount atya, az est mottója: „Itt az idő.”  Ez az alkalom is minden korosztály számára nyitott, az est szentmisével kezdődik.

Június 3-án, szombaton este 19-től, Budapesti tartózkodásának befejező momentuma az Ima Magyarország és a világ békéjéért, amelyet a budai Várban tartunk gyertyás rózsafüzér körmenet formájában, a Mátyás templom melletti Szent István szobortól indulva.

Együtt imádkozunk majd
a béke nagy ajándékáért
ebben a súlyos történelmi helyzetben,
összefogva fiatalok és idősek,
családok és egyedülállók,
hiszen a béke ügye közös ügyünk!

Mindenkit szeretettel várunk!

Emmánuel Közösség
Szeretetláng Mozgalom
Szociális Testvérek Társasága